Min betaling er ikke trukket. Hvad gør jeg?

Hvis din betaling ikke er trukket, vil du modtage en mail med information om dette. Herefter kan du logge ind på din profil og trykke på sektionen ‘betaling’, for at se overblikket og opdatere din betalingsmetode. Du vil modtage en kvittering på mail, når din betaling er gået igennem.

OBS. Der kan gå 3-5 hverdage fra, at du har tilføjet din betalingsmetode, til at beløbet trækkes. Hvis du ikke opdaterer din betalingsmetode, eller at din betaling af anden årsag ikke er registreret, vil systemet automatisk slette din opskrivning.

Læs også: Hvordan tilgår jeg mit betalingsoverblik?