Hvordan stopper jeg mit betalingsabonnement?

Dit betalingsabonnement stoppes automatisk, når du sletter din opskrivning. Du kan slette dine opskrivninger på overblikssiden, som du kommer ind på, når du logger ind.

 

Var denne artikel en hjælp?
0 ud af 0 fandt dette nyttigt