Hvad er fordelene ved Waitly+ og hvordan fungerer Waitly+ i praksis?

Læs her nedenfor, hvordan fordelene ved Waitly+ viser sig i praksis, når du er medlem. 


Besked via mail 24 timer før alle andre, når nye ventelister og foreninger offentliggøres

Du vil få besked om nye vente- og interesselister til andelsboliger før 20.000 andre brugere på Waitly’s platform. Som Waitly+ medlem giver vi dig nemlig besked 24 timer før alle andre. På den måde har du mulighed for at skrive dig op som en af de første, hvilket kan give dig en bedre plads på listen.

Nyhedsbrev med andelsboliger direkte fra blandt andet ejendomsmæglere
Vi samler andelsboliger til salg i et nyhedsbrev særligt til Waitly+ brugere. Her vil der blandt andet være andelsboliger direkte fra ejendomsmæglere i København.

Vi gør alt forarbejdet for dig og finder salgsopslag til dig, så du ikke skal bruge din sparsomme tid på at lede efter friske salgsannoncer. Det inkluderer også andelsboliger solgt direkte fra private mennesker uden for ejendomsmæglere.

Besked, når der opstår pladser på tidligere fyldte lister

Hos Waitly er der mange attraktive andelsboligforeninger. Nogle af dem har et begrænset antal tilmeldinger på deres vente- og interesselister. Men som Waitly+ medlem, får du automatisk besked via mail præcis kl. 07, når der igen er plads på en liste til en af de eftertragtede foreninger. På den måde kan du altid være klar til at skrive dig op, hvis der er en andelsboligforening, du er særligt interesseret i.

 

Læs mere om Waitly+ og fordelene her: https://waitly.dk/waitlyplus/ 

 

 

Var denne artikel en hjælp?
0 ud af 0 fandt dette nyttigt