Hvad er en relationsliste

En relationsliste er en liste, der kræver, at du har en relation til en lejer/ejer af en af listens boliger. Du kan således kun blive skrevet op på en relationsliste, hvis du opfylder ovenstående krav.

Listens administratorer vælger, hvilke oplysninger du skal angive om din relation for at blive opskrevet på relationslisten.

Oplysningerne, som du skal angive, er en eller flere af nedenstående:

• Navn på relation
  • Adresse på relation
  • Adresse på relation
  • Type af relation

Listens administratorer vælger også, om relationen og/eller administrationen efterfølgende vil skulle godkende din opskrivning for at blive optaget på listen.