Hvor kan jeg finde information om listerne i en given forening/lejebolig?

Følg “Guide 1”, hvis du ønsker at vide mere om listerne i en foreningen/lejebolig, som du allerede er skrevet op hos.

Følg “Guide 2” længere nede på siden, hvis du ønsker at vide mere om listerne i en foreningen/lejebolig, som du ikke er skrevet op hos.

Guide 1:

Hvis du allerede er skrevet op i den forening/lejebolig, hvor du gerne vil undersøge de forskellige lister de har, kan du gøre dette under din opskrivning. Du tilgår denne information under “Flere funktioner” efterfulgt at “Mere om listen”

Guide 2:

Hvis du gerne vil finde mere information om listerne i en forening/lejebolig, som du ikke er skrevet op hos, skal du finde listen på Waitly.dk, trykke på "Tilmeld liste" knappen og læse afsnittet "Placeringer og lister".