Hvordan skriver jeg et barn op?

Obs. barnets opskrivning skal lægge under en voksens profil, da det ikke er tilladt at have en profil på Waitly, når man er under 18 år.

Læs videre og følg guiden, hvis du allerede har adgang til en voksens profil, som barnets opskrivning kan ligge under.

Eller

Læs her, hvordan du opretter en profil så du efterfølgende kan skrive barnet op: Hvordan opretter jeg en profil på Waitly?

Hvis du ønsker at skrive et barn op, kan du gå ind på Waitly.dk og søge på listen, du er interesseret i. Herefter trykker du på opskrivningslinket og udfylder med din egen mail. Resten af felterne udfyldes m